GIDRAVLIK YURITMALI EKSKAVATORLAR - To'ychiyev Elmurod Alisher o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada gidravlik yuritmali ekskavatorlar va ularning ish faoliyati, mexanizmi, ish jihozlari haqida yozilgan .