ПРОЦЕССУАЛ ҲАРАКАТЛАРДА ХОЛИСЛАР ИШТИРОКИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Тажиев Азамат Алибаевич; Саидазимов Миржалол Норйигитович; Жумабоев Фируз Шухрат ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Мақолада Ўзбекистон Республикаси жиноят процессида холислик институтининг муҳокамаси ва уни ҳуқуқий тартибга солишнинг муаммоли томонлари аниқланиб, унинг мавжудлиги ва мақсадга мувофиқлиги таҳлил қилинади. Жиноят процессида холисларнинг иштирокининг муқобил варианти ҳисобланади.