KBI (kuzatish, baxslashish, ishontirish) TEXNOLOGIYASINI “ZAMONAVIY AVTOMAGISTRALLAR” FANIDA QO’LLASH - Xoshimov Iftixorjon Burxonjon oʻgʻli; Quvatov Shohjahon Bozor o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada “KBI (kuzatish, baxslashish, ishontirish)” pedogogik texnologiyasining afzalliklari uni qo’llanish tartibi, qo’llashda talab etiladigan qonun qoidalar va ushbu texnologiyadan samarali foydalanish yo’riqnomasi keltirilgan. Shuningdek “KBI (kuzatish, baxslashish, ishontirish)” pedogogik texnoloyasini Zamonaviy avtomagistrallar fani misolida amalda bakalavr boshqichi talabalariga qo’llash jarayoni tasvirlab berilgan.