MODALLIK VA UNING GAP MAZMUNIDAGI O’RNI - Xamidova Sayyora Nurmatovna; Abduxamitov Zuxriddin Umidjon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada modallikning mohiyatida shaxsning ifodalanayotgan fikrga munosabati turadi. Mazkur tadqiqotlarda gap mazmunining obyektiv borliqqa munosabati va soʼzlovchining gap mazmuniga boʼlgan munosabati modallik kategoriyasi sifatida ko‘rsatilgan.