BOLALARNI GO’DAKLIK DAVRIDAN BOSHLAB SUZISHGA O’RGATISH ORQALI JISMONIY TARBIYALASHNI TAKOMILLASHTIRISH - Akmalova Dilfuza Murod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola bolalarni go’daklik davridan suzishga o’rgatish orqali jismoniy tarbiyalash va jismoniy rivojlantirish. Go’daklarning jismoniy o’sishini suzish mashqlari yordamida oshirish haqida.