“MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTLARIDA RIVOJLANTIRUVCHI MUHITNI TASHKIL QILISH” - Eshova Gulrux (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Tadqiqot natijasida Maktabgacha ta`lim tashkilotlarida rivojlantiruvchi muhitni tashkil etish darajasi va mavjud ahvoli o`rganiladi, ijtimoiy- pedagogik ehtiyoj sifatida tavsiflanadi, bolalarning qiziqishlari o`rganiladi va uni shkllantirishga xizmat qiladigan yangi innovatsion g`oyalar o`rganiladi.