XALQARO INVESTITSIYA HUQUQIDA “INVESTITSIYA” TUSHUNCHASI - Shaxriqulova Dilnora Qahramonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqola investitsiya va investitsiya faoliyat tushunchasi, uning turlari va qonun bilan tartibga solinish asoslari, investitisiya tarixi haqidagi ma’lumotlar, shuningdek investitsiyaga asoslangan faoliyatlar xalqaro va milliymanbalar asosida ochib berishga qaratilgan fikrlar haqida so’z yuritiladi.