TA’LIM JARAYONIDA SMART TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH BO‘YICHA AMALIY TAVSIYALAR - Ibroximjonova Gulnozahon Abduqodir qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Abstrakt. Ushbu maqolada hozirgi kunda mamlakatimizda internet har bir xonadonga kirib borayotganligi, SMART texnologiyasini qo‘llashda “bulutli texnologiyadan” ham foydalanish mumkinligi o’rganildi. Bunda o‘qituvchi tomonidan beriladigan barcha ma’lumotlar internet tarmog‘ida saqlanadi va undan o‘quvchilar foydalanishlari uchun ruhsat beriladi.