O’ZBEKISTONDA FOLKLOR NA’MUNALARI RIVOJI YO’LIDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN AMALIY ISHLAR SAMARASI - Munira Sharipova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada xalq og’zaki ijodi va uning hozirgi davrdagi o’rni, folklor na’munalariga e’tibor va milliy qadriyatlarimizning rivojlanishiga qaratilgan sa’y harakatlar xususida so’z yuritiladi. Shu bilan birga, o’zbek xalq marosimlarida aytiladigan to’y marosimi va bolalar folklori na’munalariga, folklor na’munlari yozib olinishi va xalqimiz va ommaga tadbiq etilishida buyuk xizmat ko’rsatgan olimlarga ham alohida izoh berilgan.