SHUKUR XOLMIRZAYEV HIKOYACHILIGI - To‘ymurodova Dinora Otabek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annontatsiya: Maqolada Shukur Xolmirzayev hikoyalari, ularda ifodalangan g’oya haqida qisqacha fikrlar keltirib o’tilgan.