RESPUBLIKAMIZDA TASHKIL ETILGAN AXBOROT-KUTUBXONA MUASSAALARI - Rajabova Noila Murodjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Respublikamizda joylashgan axborot-kutubxona muassasalari, ularni tashkil etilgan vaqtlari, tashkil etilgandan buyon olib borayotgan faoliyatlari, ularga davlat miqyosida berilayotgan e’tibor va chiqarilgan qonunlar xususida so’z boradi.