MAKTABGACHA TA’LIMDA O’YIN METODIKASINI O’RNI - Sultonova Nozima Sultonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta'limda o'yin metodikasini o'rni va bolalar o'yin va o'yinchoqlarning ahamiyati haqida fikr yuritilgan