ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРЛАРНИНГ АҲОЛИ СОҒЛИҒИНИ САҚЛАШ СОХАСИДАГИ ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАРНИ УЧУН ЖАВОБГАРЛИКНИ ҚЎЛЛАШДА АМАЛИЁТ ВА НАЗАРИЯ - Исоқулов Асадбек Алишер ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола орқали муаллиф аҳолини соғлиғини сақлаш соҳасидаги ҳуқуқбузарлик учун кўрсатилган жавобгарликни назарда тутувчи қонунчилик нормаларни, мавзуга оид халқаро тажрибани кўрсатиб, аҳолини соғлиғини сақлаш соҳасидаги амалиёт ва назарияни кўрсатиб ўтган.