PENSIYA YOSHIDAGI VA NOGIRONLIGI BOR FUQAROLARNING HUQUQLARI - Allaberganova Mahliyo; Anvarjonova Nilufar (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: O‘zbekiston Respublikasi fuqarolari ushbu Qonunda nazarda tutilgan tartibda davlat tomonidan pensiya bilan ta’minlanish huquqiga egadirlar.Ushbu maqolada shuningdek Pensiya yoshidagi va nogironligi bor fuqarolarning huquqlari haqida ma'lumotlar berilgan.