O‘QUVCHILARNING XALQ HUNARMANDCHILIGI BO‘YICHA KREATIV QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH - O’taboev B.; Nurnazarov X. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada o‘quvchilarning kreativ ijodkorlik qobiliyatini rivojlantirish ketma-ketligi masalasiga asosiy e’tibor qaratilgan.