JADID ADABIYOTINING YOSH AVLODGA TA’SIRI - Xolyigitova Iroda (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Jadid adabiyot sohasida o‘qituvchining va tatqiqotchilarning o‘zlariga yoki boshqalarga ma’lumotlarni qisqa shaklda taqdim etishning yaxshi usulidir. Bu ko‘pgina jadid adabiyotlarda ko‘rsatilgan tushunchalar, tahlillar va maqolalarning ma’nolarini tushuntirish uchun ishlailadi.