ТЕХНОЛОГИК ТАЪЛИМДА ТАДҚИҚОТЧИЛИК ИШЛАРИ СТРАТЕГИЯСИ ВА ТАКТИКАСИ САМАРАДОРЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ ИЛМИЙ ПЕДАГОГИК АСОСЛАРИ - Исмоилов Т.Ж. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Мақолада талабалар техник ижордкорлигида тадқиқот объектлари мураккаблигига қўйиладиган талаблар ва уларнинг психологик ҳамда педагогик жиҳатлари баён қилинади.