О ВОЗМОЖНОСТИ КОМПЛЕКСНОЕ ОБЕСПЕЧЕНИЕ ЗАНЯТИЙ В СИСТЕМЕ НАРОДНОГО ОБРАЗОВАНИЯ - Юсупов К.Я.; Исмоилов Т.ДЖ. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Xalq ta'limi tizimida kasbni o'quv-uslubiy ta'minlashning o'rni va imkoniyati tavsiflanadi. Moddiy jihozlar hujjatlarining mazmuni, fanlararo aloqalari, darslarning maqsad va vazifalari bayon etiladi.