DENE TÁRBIYA HÁM SPORTTA REKLAMA NATIYJELILIGINIŃ ANALIZI - Erejepov Nurlan Erǵalievich; Niyazov A.T. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Rezyume: Dene tárbiya hám sportta reklamanıń natiyjeliligi haqqında maǵlıwmatlar berilgen. Ǵalaba xabar qurallarınıń reklamanı jarıtıwdaǵı áhmiyeti salıstırılǵan. Sport tarawın finanslıq támiyinlewde reklamanıń ornı táriyplengen. Hár bir maǵlıwmat ilimiy jaqtan talqılanǵan.