TERGOVGA QADAR TEKSHIRUV JARAYONIDA JINOYAT PROTSESSI ISHTIROKCHILARIDAN TUSHUNTIRISHLAR OLISHDA VA ULARNING HUQUQ VA ERKINLIKLARINI HIMOYA QILISHDA YUZAGA KELAYOTGAN MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Kamolova Sabina Xamza qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada tergovga qadar tekshiruv jarayonida jinoyat protsessi ishtirokchilaridan tushuntirishlar olishda va ularning huquq va erkinliklarini himoya qilishda yuzaga kelayotgan muammolar va ularni bartaraf etishga oid masalalar ko`rib chiqilgan.