ФИРИБГАРЛИК ЖИНОЯТИНИНГ ТАВСИФИ ВА УМУМИЙ ПРОФИЛАКТИКАСИ - Шодмонов Убайдулло Турахўжаевич; Иззатиллаев Миржалол Одилжон ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола орқали муаллиф фирибгарлик жиноятининг тушунчасини, унинг жиноий ҳуқуқий таҳлилини, фирибгарликнинг умумий профилактикаси бўйича адабиётларда келтирилган жумлаларни ёритиб, қонун хужжатларда мавзуга алоқадор моддаларни кўрсатиб таҳлил қилган