AMIR OLIMXON SHAXSI VA FAOLIYATI INGLIZ TADQIQOTLARIDA - Vapayeva Yorqinoy Matyakubovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tadqiqotchilari tomonidan mang‘itlar sulolasining so‘nggi vakili Said Olimxon shaxsi hamda uning hayoti, faoliyati haqida to‘xtalingan. Shuningdek, Olimxon davrida boshqaruv hamda amirning boyliklari va savdo aloqalari haqida ma’lumotlar keltiriladi.