ДАСТЛАБКИ ТЕРГОВ ЖАРАЁНИДА ПСИХОЛОГИК БИЛИМЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ ҲАМДА ТЕРГОВЧИНИНГ РУҲИЙ ҲОЛАТИНИ ЎРГАНИШ - Хасанова Ирода Абдухалил қизи; Аълохонов Муҳаммадмирзохон Адхамхон ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Мазкур мақолада дастлабки тергов жараёнида процесс иштирокчиларининг психик ҳолати, айрим тергов ҳаракатларида махсус психологик билимларнинг аҳамияти терговчининг касбий психологияси, ҳамда дасттлабки тергов жараёнида психологик билимлардан фойдаланишнинг самараси борасида фикр юритилган.