НАВОИЙ ВИЛОЯТИДА САНОАТ ИШЛАБ ЧИҚАРИШИНИНГ ИҚТИСОДИЙ ВА МАДАНИЙ ҲАЁТГА ТАЪСИРИ - Холикулова Шахноза Боймухамматовна; Тухтаев Темур Ахтам ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Муаллиф мақолада Навоий вилоятида жойлашган йирик саноат корхоналини иқтисодий ривожланиши Навоий вилоятида жойлашган саноат шаҳарларинг инфратузилмаси ва аҳолининг турмуш тарзига таъсир қилганлигини билишимиз мумкин.