HARAKATGA OID MURAKKAB MASALALARNI O’RGATISH METODIKASI - Qarshiyeva Muborak Arslonbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada harakatga oid murakkab masalalarning yechilishining qulay usullari ko'rsatilib o'tilgan.