OVQATLANISH RATSIONINING O’QUVCHILARNI BILIM OLISHIGA TA’SIRI - Boltayeva Muhayyo Dilshod qizi; Aminova Nilufar Shonazar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Men bu maqolada odam organizmi to'g'ri shakllanishi uchun muhim bo'lgan vitaminlarni ovqat ratsionidagi ro'li va axamiyati. Ovqat ratsioni qanday bo'lishi va buni yoshga bog'liqligini yoritib berdim.