BUYUK SIYMO - Qayumova Ibodat (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buyuk mutafakkirimiz Mir Alisher Navoiyning hayot davomida qilgan ishlari, bizga meros qilih qoldirgan asarlari borasida fikr yuritilgan.