DISKRET MATEMATIKA VA MATEMATIK MANTIQ FANIDA BUL FUNKSIYALARNI JEGALKIN KO’PHADLARIGA YOYISH - Muxtarova Shag’zoda; Ochilova Maftuna; Oʻktamov Ershod; To’ychiyev Samariddin; Sharipova Sadoqat Fazliddinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu tezisda «Diskret matematika va matematik mantiq» fanining qiziqarli mavzularidan biri bo’lgan Bul funksiyalarini Jegalkin ko’phadiga yoyish usullari va ushbu mavzu yuzasidan talabalarning bilimlarini mustahkamlashda foydalaniladigan metodlar haqida fikr yuritilgan.