MATEMATIKANI HAYOTGA TADBIG’I - Toshtemirov Samandar Fozil o’g’li; Xudoyorov Kamron Botir o’g’li; Sulaymonov Behruz Vaxob o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya. Matematika hayotda juda muhim ahamiyatga ega. Matematika hayotda tejamkor va tadbirkor bo‘lishga undaydi. Bu fanni o‘zlashtirgan odam hayolida har qanday suhbat raqamlarda namoyon bo‘ladi. Puxta hisob-kitob qilishi, insonga ancha iqtisodiy foyda keltiradi. Ushbu ishda matematika nima uchun kerak degan savolga javob topishga harakat qilingan.