YANGI TAXRIRDAGI KONISTITUTSIYADA INSON QADRI VA INKLYUZIV TA’LIMGA OID MODDALAR TAHLILI - Sotboldiyeva Nigora Alimirzayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasining yangi taxrirdagi konistitutsiyada inson qadri va inklyuziv ta'limga oid moddalar tahlili haqida so’z yuritiladi.