OLIY TA’LIMDA INKLYUZIV TA’LIM VA UNDAGI MUAMMOLAR - Muradullayeva Sevinch Maxsudjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nogironligi bo’lgan shaxslarning ta’limga bo’lgan huquqlarini ta’minlash, shuningdek, ularning ta’lim olish huquqini kafolatlash borasida qabul qilingan qonunlar, inklyuziv ta’limning konstitutsiyada mustahkamlanishining ahamiyati, inklyuziv ta’limdagi muammolar va ularni bartaraf etish uchun takliflar tahlil qilingan.