CHIZIQLI ALGEBRAIK TENGLAMALAR SISTEMASI VA ULARNING YECHILISHI - Abdumajidov Suxrob Tolliboy o`g`li; Rustamov Jo`rabek Jumaniyoz o`g`li; Saidqulov Hasan Xolbekovich; Sharipova Sadoqat Fazliddinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada chiziqli tenglamalar sistemasi va ularni yichilishining usullarini o`rganamiz.