KEKSA YOSHDAGI BEMORLAR BILAN SUHBATLASHISH XUSUSIYATLARI - Hamraqulova Aziza Juraqulovna; Xayriyeva Nigora Zoxirovna; Najmiddinova Nazira Pardaboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anatatsiya: Ushbu maqolada keksa yoshdagi bemorlar bilan muloqot jarayonidagi holatlar, ya’ni keksa yoshdagilar va keksa bemorlarning kasalliklaridan kelib chiqib muloqot qilish, chiroyli muomala madaniyatini qo‘llash orqali ularni depress holatlaridan olib chiqish va sog‘ayib ketishi uchun o‘ziga bo‘lgan ishonchini tiklashga qaratilgan.