BIR JINSLI CHIZIQLI ALGEBRAIK TENGLAMALAR SISTEMASI VA UNING TADBIQLARI - Ismatov Muhammad; Eshpolatov Otabek; Xaytboyev Nurlon; Shukurov Jasur (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bir jinsli chiziqli tenglamalar sistemasi har doim birgalikda, chunki har doim sistemaning yechimi boʻladi. Bir jinsli sistema uchun munosabat oʻrinli boʻlsa, sistema aniq boʻlib, yagona nol yoki trivial yechimga ega. Ushbu ishda bir jinsli tenglamalar sistemasini yechish usullari misollar yordamida ko‘rsatilgan.