TIBBIYOTDA MULOQOTNING O’RNI - Nazarova Zarnigor Raxmatjon qizi; Hamidov Jonibek; Qodirqulova Farangiz (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sohalarda nutq madaniyatining muhimligi, tibbiyotda so‘zning muhim vosita ekanligi, shifokorning o‘ziga xos muloqot san’ati, bu xususida olimlar fikrlari, tibbiy muloqotning o‘ziga xos turlari, muloqotning nutq vaziyatiga mos tarzda tanlanishi kerakligi bayon qilingan.