SOLIQ NAZORATINI OLIB BORISHDA TADBIRKORLARNING HUQUQLARI VA QONUNIY MANFAATLARINI HIMOYA QILISH MASALALARI - Idirisov Alisher Otajonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Mamlakatimizda tadbirkorlik subyektlarining huquqlari hamda qonuniy manfaatlarini himoya qilishga doir huquqiy mexanizmlarni mustahkamlash, ularning faoliyatida qonuniylikni ta’minlash, yurtimizning investitsiyaviy iqlimini va ishbilarmonlik muhitini yaxshilashga qaratilgan bir qancha chora-tadbirlar izchil tarzda olib borilmoqda. Aytishimiz mumkinki, tadbirkorlik faoliyatini amalga oshirishni tartibga solishga oid amaldagi qonun-hujjatlarida barcha tadbirkorlik subyektlarining huquqlari hamda qonuniy manfaatlari davlat tomonidan himoya qilinishi qonunchilikda mustahkamlangan.