KIYINISH, ODOB-AXLOQ QOIDALARI, SHARQONQ KIYINISH MADANIYATI - Nosirova Dilafruzxon Akbarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annatatsiya: maqolada o’zbek xalqining kiyinish madaniyati, xalqimizning xilma-xil, rang-barang va jozibali liboslari, dunyodagi barcha xalqlar bir-biriga hududiy, madaniy-maishiy, iqtisodiy jihatidan qanchalik yaqinlashganlariga qarab, uning kiyinish madaniyatlaridagi jihatlari ham bir-biriga ko’chganligini anglatish yoritilgan.