PEDAGOGIK INSTITUTLARDA BILIM BERISH MAZNUNI VA BILIM OLISH MALAKASINI SHAKILLLANTIRISH - Bektursinova Lolaxon; Bisenbaeva Ayjamal (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatasiya: Ushbu maqolada Pedagogik institutlarda bilim berish maznuni va bilim olish malakasini shakilllantirish haqida fikr yuritilgan.