TAʼLIM SIFATINI YAXSHILASHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING AXAMIYATI - Farxutdinova Matluba Amanbayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada taʼlim sifatini yaxshilashda pedagogik texnologiyalarning axamiyati va bu borada olib borilgan ishlar, takliflar yozilgan.