TA’LIM JARAYONIDA MASOFAVIY O’QITISH AFZALLIGI - Jo’rayev Elyorjon Saydullayevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim jarayonida masofaviy o’qitish haqida hamda uning nazariy va amaliy ahamiyati, uning zarurati, shuningdek afzalliklari to’g’risida fikr yuritilgan. Jumladan, masofaviy ta’limning kelib chiqishi, masofaviy o’qitishda foydalaniladigan predmetlar hamda masofaviy ta’limda uchraydigan muhin terminlar izohi ham keltirilgan.