ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ ФИРИБГАРЛИКНИНГ ВИКТИМОЛОГИК ПРОФИЛАКТИКАСИ ФАОЛИЯТИНИНИНГ ТАШКИЛИЙ –ХУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ - Шарофов Иқболиддин Камолиддин ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола орқали муаллиф профилактика инспекторининг фирибгарлик жиноятининг виктимологик профилактикасинининг ташкилий-ҳуқуқий асосларини, қонунчилик ва юридик адабиётлардан фойдаланган холда уни таҳлилини кўрсатиб ўтган.