PROFILAKTIKA INSPEKTORINING XAVFLI RETSIDIVIST DEB TOPILGAN SHAXSLAR BILAN ISHLASHNING MAZMUNI - Eminov Nurullo Shuxratjon oʼgʼli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada profilaktika inspektorining xavfli retsidivist deb topilgan shaxslar bilan ishlash faoliyatining mazmun-mohiyatini, oʼziga xos xususiyatlarini, adabiyotlarda mavzuga aloqador jumlalarni keltirib oʼtib mavzuni ilmiy tahlil qilgan.