ҚЎЛ БАРМОҚ ИЗЛАРИ ОРҚАЛИ ОДАМ ЁШИНИ АНИҚЛАШ УСУЛЛАРИ ВА ЎЗИГА ХОС ЖИХАТЛАРИ - Аноров Асадбек Жўра ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола орқали муаллиф дактилоскопияга оид маълумотлар келтирилган бўлиб, жиноятларни очиш ва тергов қилишда қўл бармоқ излари орқали одам ёшини аниқлаш усуллари ва ўзига хос жихатларини, адабиётларда мавзуга оид жумлаларни келтириб ўтиб мавзуни илмий таҳлил қилган.