ҚAЛБAКИ ПУЛ, АКЦИЗ МAРКАСИ ЁКИ ҚИММАТЛИ ҚОҒОЗЛАР ЯСАШ ВА УЛАРНИ ЎТКАЗИШ БИЛАН БОҒЛИҚ ЖИНОЯТЛАРНИ ТЕРГОВ ҚИЛИШ БЎЙИЧА ХОРИЖ ТАЖРИБАСИ - Ибодуллаев Анвар Ғофур ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола оргали муалиф қaлбaки пул, акциз мaркаси ёки қимматли қоғозлар ясаш ва уларни ўтказиш билан боғлиқ жиноятларни тергов қилиш бўйича хориж тажрибасини унинг ютуқ тарафларини ёритиб ўтиб мавзуни таҳлил қилган.