MUSIQA TA’LIMI JARAYONIDA ZAMONAVIY KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - G‘ofurjonova Xadicha Xamidjon qizi; Ro‘zimurodov Ilyos Azamatovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada musiqa ta’limi jarayonida zamonaviy kompyuter texnologiyalari va mobil ilovalardan foydalanish haqida so’z boradi. Maktab oʻquvchilarning yosh xususiyatlarini inobatga olgan holda ularning qiziqishlarini oʻrganib lozim darajadagi metod va texnologiyalar qoʻllash kerakligi borasida fikrlar keltirilgan.