LIRIK MATNLAR TARJIMASIDA MILLIY KOLORIT TUSHUNCHASI VA TARJIMADA BERILISHI - Sattorova Dildora (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada badiiy tarjimada milliy koloritni saqlash va milliy xos so’zlarni tarjima qilishda eng maqbul usullardan foydalanish to’g’risida olib borilganizlanishlar va ularning xulosalari kiritilib o’tilgan.