RAMALARNI KO’CHISHLAR USULIDA MATRITSA AMALLARI YORDAMIDA HISOBLASH - Xojaxmatov S.Sh.; Jo`raqulova F.S. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada statik noaniq rama matrisa usulida bajarilgan. Statik noaniq ramalar hisobini zamonaviy kompyuter texnologiyalaridan foydalanib bajarish matrisalar usulida qulay ekanligi ko'rsatilgan.