OILAVIY MUNOSABATLARDA HUQUQNING AHAMIYATI - Hajiyeva Zulxumor Sherifboy qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oilaviy munosabatlarda axloq normalari huquq normalari bilan chambarchas bog’liqligi va oila kodeksining asosiy vazifalaridan yana biri fuqarolarning oila oldidagi burchlarini his qilish ruhida tarbiyalashdan iboratligi hamda oilaviy munosabatlarni tartibga solishga alohida e’tibor qaratilgan.