ЎҒИРЛИК ЖИНОЯТИНИНГ КРИМИНАЛИСТИК ТАВФСИФИ - Суюнов Шахзодбек Шовкатович; Бобомуратов Жаҳонгир Илҳом ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола орқали муаллиф ўғрилик жиноятининг криминалистик тавфсифини,ўғрилик жиноятини жиноий-ҳуқуқий таҳлилини, юридик адабиётларда кўрсатилган мавзуга оид келтирилган жумлаларни кўрсатиб ўтиб мавзуни илмий таҳлил қилган.