PEDAGOGIK FAOLIYATNI TASHKIL ETISHDA KREATIV YONDASHUV - Qaynarova Iqbol Valiyevna; Tojitdinova Yorqinoy Ilxom qizi; Axmadov Maxmudjon Maxsud o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagogik faoliyatni tashkil etishda kreativ yondashuv asosida tashkil etish bo‘yicha nazariy tadqiqotlarning amalda joriy etilishi, dars maqsadini aniqlab olish, maqsad doirasida amalga oshiriladigan vazifalarni belgilash, noodatiy dars samaradorligini aniqlash kabilar haqida so‘z yuritiladi.